Allnature Biely ocot v spreji 10% s citrónovou vôňou 500 ml
Kód: 135170
Diskontné ceny
Nakupujte výhodne s našimi špeciálnymi zľavami.

Darček k objednávke
Potešte sa bonusom navyše k vášmu nákupu.

Vaša objednávka je u nás v bezpečí
Zaručujeme spoľahlivé a rýchle doručenie tovaru až k vám domov.

Rýchla expedícia
Expedujeme do dvoch dní.
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Biely kvasný ocot s 10 % kyseliny octovej a citrónovou vôňou je v porovnaní s klasickým 8 % octom koncentrovanejší a neobsahuje cukor, takže má priehľadnú farbu a nezanecháva stopy na čistených povrchoch. Je to veľmi účinný čistiaci a dezinfekčný prostriedok so širokým spektrom použitia pri upratovaní v domácnosti. Používajte ho na odstraňovanie plesní a baktérií, zápachu z práčky alebo chladničky, odstraňovanie vodného kameňa v kúpeľni a kuchyni, zmäkčovanie vody, ničenie buriny atď. V kombinácii s jedlou sódou je biely ocot skvelý na čistenie povrchov v kúpeľni a kuchyni, odtokov a toaliet. Biely ocot pred použitím zrieďte s čistou vodou v pomere 1:4. Z 1 litra octu a 4 litrov vody získate 5 litrov univerzálneho čistiaceho prostriedku. Použitie: Biely ocot je vhodný na odstraňovanie vodného kameňa, čistenie odtokov a odstraňovanie zápachu. Okrem toho zmäkčuje vodu a ničí burinu. Možno ho kombinovať so sódou bikarbónou na čistenie obkladačiek, umývadiel a toaliet. Upozornenie: Dráždi pokožku. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach/dym/plyn/mlhu/výpary/aerosóly. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Používajte ochranné okuliare. V PRÍPADE POŠKODENIA OČÍ: Niekoľko minút jemne oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú na mieste a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračujte v oplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva: Vyhľadajte lekársku pomoc/vyšetrenie. Odstráňte obsah/obal v súlade s predpismi. Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste v uzavretom obale. Chráňte pred slnečným žiarením.Dodatočné parametre
Kategória: | EKO domácnosť |
---|---|
Záruka: | 24 |
Hmotnosť: | 0.6 kg |
EAN: | 8595674651990 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár